Belje otpremilo prvu pošiljku ABC sira na tržište Južne Koreje

Bez autora
Nov 02 2015

Belje je prošlog tjedna otpremilo svoju prvu pošiljku ABC sira na tržište Južne Koreje, priopćili su danas iz Agrokora. Izvoz je realiziran u sklopu dogovora o poslovnoj suradnji Belja s multinacionalnom korporacijom Lotte koja je dogovorena na sajmu hrane i pića Seoul Food 2015. ABC svježi krem sir je izvozna perjanica Belja. S našim širokim asortimanom smo prisutni na svim tržištima regije, a u ovoj godini bilježimo i izvrsne izvozne uspjehe na azijskim tržištima među kojima je i tržište Južne Koreje. Zahvaljujući domaćim sirovinama i specifičnom procesu proizvodnje ABC sir je poseban po svom dugom roku trajanja što nam omogućuje daljnje izvozne projekte u sve krajeve svijeta, rekao je predsjednik Uprave Belja Dalibor Poznić u priopćenju.

Belje je prošlog tjedna otpremilo svoju prvu pošiljku ABC sira na tržište Južne Koreje, priopćili su danas iz Agrokora. Izvoz je realiziran u sklopu dogovora o poslovnoj suradnji Belja s multinacionalnom korporacijom Lotte koja je dogovorena na sajmu hrane i pića Seoul Food 2015. 

- ABC svježi krem sir je izvozna perjanica Belja. S našim širokim asortimanom smo prisutni na svim tržištima regije, a u ovoj godini bilježimo i izvrsne izvozne uspjehe na azijskim tržištima među kojima je i tržište Južne Koreje. Zahvaljujući domaćim sirovinama i specifičnom procesu proizvodnje ABC sir je poseban po svom dugom roku trajanja što nam omogućuje daljnje izvozne projekte u sve krajeve svijeta - rekao je predsjednik Uprave Belja Dalibor Poznić u priopćenju.

Od ukupne proizvodnje ABC sira čak 52% odlazi na izvoza tržišta pa se ABC sir pozicionirao kao najvažniji izvozni proizvod Belja. Izvoze ga i u arapske zemlje, u koje je dosad izvezeno 100 tona tog međunarodno nagrađivanog sira.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik